Review Alpha Men’s Formulation – Power Beb!

Alpha Men’s Formulation, mula – mula ingat alpha men kapsul atau men’s formula tapi rupanya sebuah produk baru. Lepas guna alpha men tablet ni, kehidupan seksual lebih hebat jadinya.

Apa tidaknya, batang jadi besar dan memanjang tanpa sentuh atau urut. Tanpa buat apa – apa kecuali ambil 2 tablet alpha men’s formulation setiap hari, ini hasilnya.

Apakah Alpha Men’s Formulation?

Jika anda kebuntuan mencari solusi bagi masalah berikut:

  • Sukar tahan lama
  • Sukar keraskan zakar atau kadangkala sedang bersama zakar jadi lembik. Ini paling potong stim tengah sedap2, sekali batang tiba-tiba lembik.
  • Nak ambil produk makan tapi takut ada masalah pada kesihatan sedia ada
  • Ingin banyakkan jumlah air mani
  • Ingin besar dan panjangkan zakar

Maka alpha men inilah yang anda perlukan. Ia bantu anda hadapi masalah diatas tanpa kesan sampingan. Nak tahu kenapa tanpa kesan sampingan? jom kita baca seterusnya.

Kandungan Alpha Men’s Formulation

Didalam Alpha Men’s ni ada 10 herba dan tumbuhan yang diguna untuk bantu masalah lelaki. Antara nama popular herba yang dimasukkan adalah Tongkat Ali, Maca dan Catuaba.

Masa 1st time saya baca ini confirm ubat kuat. Tapi owner produk beriya – iya cakap ini suplimen dan bukan ubat kuat.

Iya kaaa.. macam ubat kuat je bahan dia ni.

Jawab saya dengan muka buat – buat pelik.

Tension dengan jawapan saya, beliau suruh try sendiri sebotol. Dia bagi free.

Saya buat – buat terkejut lagi,

Ehh betul ke ni nak bagi free.. Jangan macam tu, kita sama – sama niaga.

Sebenarnya ayat – ayat camni memang dah hafal dalam otak sebab memang biasa admin di approach oleh peniaga ubat kuat lain. Harap ada placement disini.

Saya biasanya minta hantar sample seunit produk. Tujuannya supaya produk tersebut saya boleh cuba dulu keberkesanannya.

Aku bukannya lazada, ko boleh suka – suka request nak add produk disini.

Kesemua produk admin akan cuba dulu, kalau baik memang dapat pujian. Dan sebab admin ada banyak website seperti ini, sebab berkemahiran bina website. Maka produk mereka akan dapat exposure di beberapa website popular.

Tapi kalau produk “hampeh” mintak maafla. Admin akan bayar full price untuk produk tersebut. Dan tak dapat nak masukkan disini.

Berbalik semula pada alpha men formulation ni, saya ambil masa lebih seminggu untuk cuba. Itu pun lepas member tu tanya dah try alpha men? baru saya nak taknak terpaksa juga ambil.

Sebab saya masih belum guna kerana bimbang dengan masalah pedih ulu hati. Biasanya jika ambil ubat kuat, cepat aje datang penyakit pedih ulu hati. Bisa – bisa di dada sepanjang hari jika tak minum ubat.

Itu kebimbangan saya sebab melihat pada bahan herbanya memang confirm ini ubat kuat.

Pengalaman Pertama Rasai Alpha Men Tablet

Alpha Men Formulation ni berbentuk macam duit syiling 10 sen dan tebal macam panadol. Ia adalah tablet kunyah perisa oren. Mula memang saya kemam tapi sebab rasanya agak pahit, jadi saya telan dengan air masak.

Alpha men ni kena ambil 2 biji setiap kali. Tapi sebab risau, saya ambil sebiji dulu.

Pelik yang baik saya rasakan. Bukan pelik yang buruk.

Saya tidak hadapi masalah pedih ulu hati sama sekali. Sedangkan banyak produk dalam pasaran yang kata mereka jenis suppliment tetapi mempunyai kesan seperti ubat kuat dan dosnya tinggi. Dose tinggi inilah menyebabkan mudah dapat kesan sampingan masa ambil.

Disebabkan pada hari pertama saya ambil sebiji, tiada masalah kesihatan berlaku, jadi saya try ambil 2 biji. Kesannya masih sama, tak rasa apa – apa.

Saya jugak jenis kurang minum air masak, dan ternyata tidak ada apa – apa  masalah.

Selalu produk supliment besarkan zakar seperti vimax, bazooka dan hammer thor, anda WAJIB minum air masak sekitar 6 – 8 gelas setiap hari. Kalau tak bersedialah untuk sakit kepala, demam, loya dan pelbagai lagi masalah jika kurang minum air masak.

Tapi Alpha Men’s Formulation tak beri kesan – kesan bodoh seperti ini.

Ia benar – benar bertindak sebagai supliment sejati yang menawarkan pelbagai fungsi baik untuk kesihatan batin lelaki.

Ini adalah produk yang saya percaya dalam masa beberapa tahun akan meletup dek kerana lebih ramai mulai sedar akan keberkesanan produk dengan fungsi yang cukup nyaman buat pemakainya.

Review Alpha Men’s Formulation

Setelah sedar ia tiada masalah seperti sakit kepala, sakit urat maupun deman, saya ambil secara konsistant setiap pagi selepas sarapan. Minum dengan teh atau kopi pun tiada masalah, saya dah cuba. Itu baru betul sifatnya herba.

Cup of steaming hot coffee with coffee beans, coffee grinder, and coffee beans bag

Ada produk yang dikatakan herba tetapi tidak boleh minum kopi semasa sarapan. Kena jarakkan 2-3 jam sebelum dan selepas ambil produk. Maknanya masa sarapan pagi tak boleh ambil kopi atau teh. Tidakkah ada something wrong dengan produk tersebut? haha fikirlah sendiri.

Kesan Baik Ambil Alpha Men
  • Tahan lama dapat penambahan masa sedikit demi sedikit
  • Jika anda ada masalah tahan lama yang kronik mungkin lepas botol kedua barulah masalah ini dibantu sepenuhnya
  • Zakar keras padu masa nak bersama
  • Penambahan jumlah air mani sekali ganda dalam 2 minggu. Sebelum 2 minggu, ia bertambah sedikit demi sedikit.
  • Dalam masa 2 minggu dah lihat pembesaran zakar berlaku.
  • Besar panjang naik sekata, bagi kebanyakkan produk ia beri 5mm sebulan.
Kekurangan Alpha Men
  • Penambahan tenaga yang tidak ketara
  • Bentuk agak besar, sebab pahit tak sesuai kunyah.
  • Bila besar susah sikit nak telan 2 biji sekaligus.

So dah namanya review, mesti ada yang ok dan yang tak ok, betul tak?

Sebab pembesaran zakar berlaku seawal 2 minggu, jadi sampai habis sebotol boleh dapat cukup 5mm sebulan.

Sedangkan ada produk yang pada minggu ke tiga atau keempat baru mulai besar, bila produk habis zakar cuma nampak besar sikit je. Berbanding alpha memang bagi 5mm cukup.

Berapa Botol Diperlukan Untuk Capai 1 Inci (2.5cm)

Secara amnya sebulan/sebotol ia beri 0.5cm. Kalau teknik popular kami iaitu gabung minyak lintah, di urut pada 10 hari terakhir makan produk anda boleh dapat 2cm sebulan.

Kalau taknak urut dan makan sahaja, itu perlukan 5 bulan untuk dapat 1 inci. Kalau makan sampai 5 botol produk ni hasil dia memang padu sebab besar panjang tu dapat serentak.

Produk makan memang berikan hasil yang kekal sebab tanpa buat apa – apa, zakar anda membesar sendiri. Ini kerana produk besarkan zakar jenis makan akan bina isi zakar dengan cara tebalkan urat halus pada permukaan zakar.

Dah lama saya tidak mengambil produk makan ni kerana masalah pedih ulu hati. Dan saya jadi teruja bila zakar jadi makin tebal dan lebih besar walaupun cuma guna sebotol sahaja.

So kalau anda berminat nak dapatkan Alpha Men Formulation boleh semak dibawah.

Jom Dapatkan : Alpha Men Formulation

 

Benda yang paling saya suka adalah dia tiada kesan sampingan masa ambil dan tak perlu minum air masak. Kesan tahan lama mild dan tidak kuat. 20 minit ke 30 minit setiap sesi itu confirm. Itu adalah review alpha men’s formulation saya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top