Promosi Terhad 18/8 – 20/8 2020 – Double Cashback

Tahukah anda setiap kali anda membuat belian dilaman ini anda akan mendapat cashback?

Cashback ni apa ya?

Bagi yang belum faham jom lihat situasi dibawah. Katakan yang anda sedang melawat Kedai Ubat Kuat kami. Kemudian anda berkenan dengan 1 produk. Lantas anda pilih jumlah dan klik beli.

Setelah itu anda akan melihat didalam laman checkout yang anda akan mendapat RM39.60 sebagai cashback dan dimasukkan kedalam wallet, seperti gambar dibawah.

 

Wallet fungsinya menyimpan cashback yang anda terima apabila membeli sesuatu produk. Selain itu anda juga boleh topup wallet anda minima RM20. Cash back ini akan dapat digunakan dalam belian kedua.

Dalam belian kedua anda, katakan anda membeli produk yang sama, nanti pada bayaran akan keluar paparan sama seperti diatas. Kemudian pada ruangan pilih cara beli, anda akan lihat jumlah bayaran seperti berikut:

Dalam belian kedua nanti, duit dalam wallet anda akan terus digunakan sebagai sebahagian bayaran. Setelah di tolak wallet, jumlah yang perlu dibayar hanya RM620.40 sahaja.

Perlu diingat, apabila anda membeli pada belian ketiga, anda masih menerima RM39.60 lagi (jika beli dalam promosi 6% cashback). Ini kerana duit dalam wallet yang dianggap virtual money, sebenarnya wang sebenar yang digunakan untuk bayar full amount ke bill kedua anda.

Oleh itu, anda menerima cashback dalam nilai sebenar setiap produk. Satu lagi perkara yang sering dilupakan pembeli, iaitu untuk create account semasa pertama kali checkout.

 

Anda hanya perlu “TIK” pada Create an account? Kemudian masukkan username anda. Password akan dihantar ke email anda. Kegagalan create account, menjadikan system cashback tidak berfungsi.

Ini kerana sistem cashback hanya berfungsi bagi pelanggan yang ada akaun sahaja. Jika tiada account, itu dinamakan guest checkout. Bila namanya Guest Checkout, memang anda tidak akan menerima sebarang cashback dan diskaun.

RM5 Signup Bonus

Untuk pengetahuan anda, untuk yang pertama kali membeli dan create account, anda akan menerima RM5.00 signup bonus. Anda akan lihat di email yang anda menerima RM5.00 signup bonus dan wang RM5 ini digunakan serta merta semasa checkout.

Ini bermakna, jika jumlah belian anda adalah RM660, semasa nak pilih bank bayaran, jumlah yang perlu dibayar adalah RM655 sahaja. Jadi waktu mula – mula signup pun anda dah terima RM5 signup bonus yang boleh terus di tebus dalam belian kali pertama.

Promosi 6% Cashback

Nilai asal semasa laman ini mula beroperasi awal pkp adalah 2% cashback, namun pada bulan lepas, saya telah naikkan kepada 3% cashback. Pada bulan ini saya telah mulakan promosi 6% cashback.

Pengiraan RM39.60 itu adalah berdasarkan pengiraan 6% cashback. Saya bercadang untuk adakan promosi ini 2x sebulan. Dan jika anda tidak mahu terlepas, sila subscribe dengan download ebook cara besarkan zakar kami disini.

Setiap kali adanya promosi cashback 6% ini, saya akan war-warkan melalui email. Dalam ebook ini, anda akan belajar cara sebenar untuk besarkan zakar. Ia adalah pengalaman saya sendiri membesarkan zakar menggunakan produk vimax dan bazooka 8 tahun dulu.

Jadi saya sendiri telah mengungkap misteri kaedah besarkan zakar menggunakan produk. Kesan yang diterima Alhamdulillah kekal kehari ini. Jika dulu tak ada rasa nak simpan hasrat sebab nak berkahwin pun kerana memiliki zakar yang kecil.

Tetapi setelah berjaya mendapat hampir 4 inci dalam beberapa bulan, itu yang saya terbitkan ebook cara besarkan zakar ini. Pastikan anda download dan simpan dalam telefon atau komputer anda.

Dan bagi anda tak mahu terlepas mendapat cashback yang tinggi dalam setiap belian, jom beli di Kedai Ubat Kuat kami. Promosi 6% cash back ini bermula 18/8/2020 sehingga jam 11.59 tengah malam 20/8/2020. Selepas itu jumlah 3% akan kembali semula.

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top