Sale!

Vimax Canada Izon – Besarkan Panjangkan Zakar Lelaki

RM190.00RM500.00

Vimax Canada adalah produk besarkan zakar berbentuk kapsul yang pertama didunia. Vimax Canada Original Izon telah bantu jutaan lelaki seluruh dunia untuk besarkan zakar. Vimax Canada telah 20 tahun dalam pasaran dan sehingga kini masih mendapat permintaan disebabkan keberkesanannya besarkan zakar.

Khasiat Vimax Canada

  • Besarkan Zakar
  • Panjangkan Zakar
  • Tebalkan Zakar
  • Bantu Tahan Lama (Mild)
  • Keraskan Zakar (Mild)

Kelebihan Vimax Canada

  • Herba Bersifat Lembut (tak sakit kepala)
  • Formula Istimewa Berkesan Pada Rata – Rata Lelaki
  • Sangat Sesuai Untuk Lelaki Bujang Sebab Tak Mencanak – Canak
  • Sesuai Untuk Lelaki Berkahwin Yang Nak Kesan Tahan Lama Yang Sedikit (Mild)

Perkara pertama yang anda perlu tahu, Vimax Canada bukanlah ubat kuat. Ia adalah sejenis supplimen untuk besarkan zakar. Dan vimax sangat sesuai untuk lelaki bujang atau duda kerana herbanya sangat lembut.

Berbanding produk – produk yang terdapat dalam pasaran yang claim boleh membesarkan zakar, semuanya menggunakan herba kuat yang menyebabkan sakit kepala dan adik tak berhenti mengeras.

Sakit kepala ni disebabkan “air” tidak keluar dengan cara yang betul. Contohnya melalui melancap. Ia sama sekali tidak disertai perasaan dan sentuhan sebenar dari pasangan.

Sedangkan bila makan produk besarkan zakar jenis ubat kuat ni, hormon jantan kita dijana dengan banyak. Rasa ingin bersama tu tidak tertunai dengan cara yang betul. Menyebabkan sakit kepala.

Apakah Vimax Canada

Jadi Vimax Canada adalah pilihan yang tepat untuk lelaki bujang/duda yang ingin besarkan dan panjangkan zakar. Ia mempunyai herba yang lembut dan bukan dari herba ubat kuat. Herba terkuat yang sebenarnya tak kuat mana pun adalah ginseng.

Yang lain tu herba – herba yang bertujuan kembangkan, besarkan urat badan dan rongga zakar. Apabila urat zakar membesar, zakar akan ikut membesar. Jika anda lihat pada zakar yang kecil, permukaan zakar tidak kelihatan urat – urat timbul.

Ini bermakna salur darahnya kecil dan tidak dapat membawa lebih banyak darah supaya jadi besar semasa menegang. Dan fungsinya dibawakan oleh vimax adalah dengan besarkan dulu urat zakar kemudian barulah zakar membesar.

Cara Tindakan Vimax

Vimax akan bina isi, padatkan dahulu sebelum membesar. Caranya seperti dinyatakan diatas iaitu dengan kembangkan urat – urat pada zakar. Untuk pengetahuan, bukan sahaja urat yang boleh dilihat dengan mata kasar, tetapi ada banyak urat halus dan seni pada permukaan zakar.

Urat halus ini yang akan dikembangkan terlebih dahulu, sedikit demi sedikit sehingga tempoh 3 minggu makan vimax. Dalam 3 minggu anda akan lihat zakar anda mula menggemuk dan besar sedikit semasa tegang.

Sebulan ia cuma beri sekitar 5mm pemanjangan zakar dan ukur lilit pun sama. Jika zakar anda memang besar, maka ukur lilit akan banyak bertambah sehingga 1cm.

Cara Guna Vimax

Vimax mesti diambil setiap hari, 30 minit selepas sarapan pagi. Ambil waktu ini sahaja, dan TIDAK BOLEH diwaktu malam, petang, tengah hari dan sebagainya.

Vimax memang berkesan, tetapi kesannya sedikit. Sebenarnya bukan salah produk, saya telah mencuba banyak produk untuk besarkan zakar jenis makan, semuanya beri kesan sama iaitu 5mm ke 1cm sebulan.

Sama juga dengan vimax, perlu diambil secara berterusan. Sekurangnya 6 bulan untuk dapatkan 3cm – 4cm. Jadi sebenarnya itu adalah cara badan kita berfungsi dalam cubaan kita nak besarkan zakar.

Cara Nak Cepatkan Pemanjangan Zakar

Kami dapati cara nak bagi cepatkan pemanjangan zakar adalah dengan makan vimax  dan urut pada masa yang sama. Anda kena makan vimax canada dulu selama 3 minggu.

Dalam 3 minggu (20 hari) anda akan dapati zakar membesar sedikit. Ini bermakna isi zakar anda telahpun dibina dan menggemuk.

Dengan menggunakan minyak lintah, buat urutan jelqing. Ia adalah urutan cekak isi zakar dari pangkal, ditolak kedepan hingga takuk kepala zakar. Kaedah jelqing ini akan mengalihkan isi yang menggemuk supaya memanjang. Dengan cara ini anda akan mendapat 1 inci (2.5cm) dalam masa sebulan.

Urutan ini hanya perlu dibuat setiap hari pada hari ke 21 hingga hari ke 30 anda makan vimax. Urut setiap malam sebelum tidur dan tidak perlu basuh supaya minyak lintah dapat menjalankan tugasnya mengembangkan isi zakar.

Bulan kedua buat perkara yang sama iaitu makan vimax 3 minggu, kemudian urut. Buat sampai anda dapat kepanjangan yang anda ingini. Biasanya setelah 3-4 bulan anda amalkan cara ini, pembesaran zakar masih akan berlaku tetapi kebanyakkan isi telah dialih jadi memanjang.

Untuk nak bagi besar, caranya lebih mudah. Makan vimax canada seminggu dan sapukan minyak seminggu sekali. Anda buat step besarkan setelah anda dapat kepanjangan yang diingini.

Sebab nanti anda buat besar, tetapi 2 bulan lagi nak buat panjang, nanti isi yang besar selama 2 bulan akan dialih jadi panjang. So besar yang anda buat tu sia-sia je. Pastikan dapatkan panjang dulu, baru buat untuk besar.

Cara ni, tidaklah anda  buang duit makan vimax sampai setahun. Loya tekak ari – ari makan benda camni. Cara ni anda jimat 4 botol. Biasa 5 botol untuk dapatkan 2.5cm, tetapi dengan 1 botol dan minyak lintah anda boleh dapatkan kepanjangan sama.

Testimoni Pelanggan Yang Berjaya Guna Teknik Ni

Ciri Vimax Original

Vimax Canada Original mestilah mempunyai pelekat Hologram yang sukar ditanggalkan. Hologram ini berwarna hijau dan ia ada beberapa ciri keselamatan, pengesahan original.

Atas hologram ada kotak 3D yang anda boleh tengok sisi setiapnya. Setiap sisi mempunyai jumlah dot yang berbeza. Diatas kotak itu pula tertulis perkataan Dupont IZON. Sebab itu Vimax Original biasa disebut Vimax Izon.

Kemudian terdapat no siri dibawah kotak seperti contoh 1234567 tersebut. Masukkan siri number ini di laman web Vimax.com untuk semak produk genuine. Laman web vimax.com telah di sekat, anda perlu masuk menggunakan apps VPN yang boleh didapati secara percuma di Play Store atau Appstore.

Harga Vimax Canada Izon

Harga biasa vimax canada adalah RM280.

Berikut Adalah Harga Promosi Kami

1 Botol RM190

2 Botol RM370 (Percuma minyak lintah pusaka bernilai RM30)

3 Botol RM500 (Percuma minyak lintah gunung tok ayah bernilai RM80)

Nota: Beza setiap minyak lintah adalah kesan yang ditunjukkan. Seperti minyak lintah gunung tok ayah, sapu sahaja zakar dah mengembang. Minyak lintah pusaka masih baik dan berkesan untuk kembangkan isi zakar, tapi kena urut dulu baru menjadi. Secara amnya minyak lintah gunung tok ayah lebih cepat berikan kesan.

Penghantaran

Kami COD (Cash On Delivery) Vimax Canada Secara Percuma Ke Seluruh KL, Petaling Jaya dan Cheras Batu 9.

Sekiranya anda dari lokasi yang kami tidak cod, anda boleh cod ke lokasi terdekat kami seperti berikut:

Bangi, Kajang – Jumpa di Shell selepas Tol Batu 9 Cheras jalan menuju ke KL.

Nilai, Seremban – Jumpa di Shell/Petronas/McD selepas Tol Plus Sg Besi

Rawang – Jumpa di Stadium Selayang atau Pertonas/Giant Batu Caves.

Shah Alam, Subang Jaya, Kelana Jaya Dan Puchong – Jumpa di Sunway Pyramid, PJ

Sg Buloh – Jumpa di Ara Damansara

No telefon untuk dihubungi sila whatsapp 011-333-33-207 Azham untuk COD Vimax Canada

Beli secara online lebih untung. Anda akan mendapat RM5 Diskaun (Signup Bonus) dan 2% Cashback dari jumlah belian. Cashback akan diperolehi apabila belian anda telah disahkan. Cashback boleh digunakan pada belian berikutnya.

Penghantaran Secara Pos Laju Max 3 Hari Terima. Untuk belian secara pos, sila gunakan fungsi shopping cart dibawah untuk membeli Vimax Canada.

Clear
Scroll to Top
Open Chat
1
Pertanyaan / COD
Hai apa kabar. Saya Azham. Ingin bertanya atau order cara COD? Jika ya, sila klik "Open Chat" untuk memulakan perbualan Whatsapp.