Cara Kenal Pasti Hammer Of Thor Original Italy Dan Tiruan

Cari hammer of thor original? Nak dapatkan hammer thor original italy? Jom semak dulu perbezaan hammer of thor original dengan yang tiruan. Bukan apa, yang kami di Segak Menawan risaukan bukan pasal murah atau mahal tapi ia masih lagi your hard earning money, kalau terbazir dengan hammer of thor tiruan memang rugi la.

Ada yang tanya admin..

Kalau termakan hammer of thor tiruan ada apa – apa kesan bahaya ke?

Tak tahulah kami nak cakap, biasanya bahan yang dimasukkan adalah bahan macam serbuk kayu, beras perang hancur, tepung dan serbuk cili. Tidak berbahaya, tetapi harga tepung baru rm3 sekilo. Boleh dapat beratus biji capsul.

Tujuan produk tiruan tidak lain hanya nak tipu anda, nak ambil duit anda dan dah tentu anda kena scam. Paling sedih, ada pelanggan yang dah makan 5 botol tetapi masih tidak sedar yang dirinya telah ditipu.

Semua bahan – bahan yang dimasukkan ni murah, termasuk juga dose dadah seperti tadafil tanpa ikut sukatan. Main belasah je. Masukkan dadah supaya pelanggan percaya produk mereka berkesan.

Persoalannya, kalau produk mereka berkesan, mengapa mahu menumpang popularity nama produk yang dah naik? Itu tidak lain nak meniru produk sebenar, mengelirukan pelanggan.

Cara Kenal Pasti Hammer Of Thor Original

Mula – mula kita cerita cara nak kenal pasti hammer of thor original dulu, lepas tu kita akan lihat senarai hammer of thor yang fake pula.

Okey, diatas adalah rupa paras hammer of thor original.

Pertama : Ada kotak. Ia mempunyai kotak 4 segi besar dan tinggi. Ini kerana ada produk hammer thor tiruan yang mula ada kotak tetapi kotaknya kurus memanjang.

Kedua : Pada kotak dan botol terdapat hologram yang sukar ditanggalkan. Saya akan kupas lagi sebentar lagi tentang ciri keselamatan pada hologram ini.

Ketiga : Sticker Biru Hammer Of Thor pada penutup botol. Ini juga perkara yang tidak terdapat pada produk tiruan, kos tinggi.

Keempat : Kapsul berwarna hitam. Kapsul herba hammer of thor original berwarna hitam dan jumlahnya adalah 30 biji. Bukan 60 biji atau 15 biji seperti yang diiklankan oleh sesetengah website. Mereka jual yang tiruan.

Kelima : Hammer Of Thor Original adalah dari Italy. Bukan Indon, bukan India dan bukan USA. Ingat ya tuan – tuan, jangan tertipu lagi.

Ciri Keselamatan Hologram Hammer Of Thor Original

Seperti anda dapat lihat pada gambar diatas, 3D hologram terdapat pada kotak depan dan juga pada botol. Selain itu pada sisi kiri kotak terdapat No Siri yang perlu digores terlebih dahulu.

Terdapat website url atau boleh scan qr code ditepi no siri. Anda akan dibawa ke website official hammer of thor untuk melakukan proses semakan. Sekiranya semasa anda buat semakan dan mendapati ia “not genuine”, berkemungkinan besar anda telah terbeli yang tiruan.

Tetapi dalam update kami, masih belum ada hammer of thor tiruan dengan pakaging sama seperti diatas. Itu adalah detail tentang senarai semak ciri hammer of thor original. Sekarang kita akan teruskan dengan senarai hammer of thor tiruan.

Pertama : Hammer Of Thor Oil – Fake Hammer Of Thor

Hammer of thor original adalah berbentuk kapsul ya, ini adalah berbentuk minyak yang boleh dimakan. Ini sama sekali produk tiruan.

Kedua : Fake Hammer Of Thor 60 Capsule Germany

Hammer thor original hanya ada 30 biji kapsul dan berasal dari Italy, bukan German.

Ketiga : Fake Hammer Of Thor Gel – By Tantra

Tantra ni adalah pengeluar Titan Gel yang original. Ia mungkin dibuat untuk mengelirukan pengguna Titan Gel yang menyukai produk jenis gel pembesar zakar. Ini adalah fake hammer of thor.

Keempat : Fake Hammer Of Thor 20 Capsules

Original Hammer Of Thor ada 30 biji kapsul.

Kelima : Fake Hammer Of Thor USA

Warna emas ye kapsul dia.. WOW!

Keenam : Forex atau For-ex Hammer Of Thor – Tiruan

Ini adalah antara yang paling banyak diedarkan dan berleluasa dalam pasaran Malaysia. Pastikan anda tidak membeli dari mereka.

Ketujuh : Fake Hammer Of Thor 20 Capsules India Mari

Ya ini dari hammer of thor india yang juga popular dalam edaran di Malaysia.

Banyak Lagi Ciri Penipuan Hammer Of Thor Tiruan

Sebelum ini dalam laman web official Hammer Of Thor Italy,  Malaysia Supplier kami diminta menulis artikel untuk mereka. Antara perkara yang kami gazet adalah kaedah penghantaran menggunakan DHL COD service. Service ini bukanlah pilihan di Malaysia dan hanya HQ sahaja yang menggunakan service dari DHL.

Jadi pihak penjual produk tiruan juga membuat promosi sama iaitu penghantaran dengan DHL COD Service.

Sebenarnya kami tidak hadkan menggunakan COD dari DHL sahaja. Tetapi kami juga hantar guna pos laju biasa atau guna staf cod hq supaya terima hari yang sama.

Ini pula Bukti barang selamat diterima. Kami paling suka gunakan pos laju kerana ia cepat berbanding pesaingnya yang lain. Malah DHL COD pun tidak boleh hantar hari yang sama. Jadi apa bezanya jika guna pos laju.

 

Harga Murah Punca Ramai Tertipu

 

Itu adalah perbezaan antara hammer of thor original dan tiruan. Banyak bentuk penipuan yang dilakukan oleh fake seller ni. Antara yang biasa dilaporkan adalah harganya yang murah. Untuk pengetahuan harga hammer of thor yang kami jual adalah RM350 sekotak/sebotol.

Ini memang harga yang dijual dilaman web official. Kadang – kala ada promosi terhad, kami jual RM340. Boleh semak link berikut untuk beli Hammer Of Thor Original.

Jom Baca : Cara Beli Online Dan Terima Diskaun
Jom Beli : Hammer Of Thor Italy

Itulah penerangan panjang lebar tentang cara nak kenal pasti hammer of thor original dan tiruan. Kami harap anda mendapat pemahaman yang lengkap tentang ciri hammer of thor yang original. Pastikan anda mendapatkan hammer of thor original dari pengedar asli.

 

12 thoughts on “Cara Kenal Pasti Hammer Of Thor Original Italy Dan Tiruan”

  1. SYAHMI BIN SHAFIE

    di sini saya nak share salah satu website tiruan di mana bungkusan kotaknya berwarna coklat didalamnya diseal dengan alumunium dan diisi dengan kapas bersama 20 kapsul ubat. Fake produk ketujuh dari India. Baru ambil tadi dengan bayaran RM294 dapat 3 botol.

      1. Saya pun mcm terkena je ni… Dia jual 3 botol rm294.00 free gel.. barang baru je sampai smlm.. dia letak 3 botol dlm satu kotak… Buka je botol tu bau dia x blh tahan kuat… Dlm dia ada kapas.

      2. Aduh sya pun sidah terbelih barang fake ni,sama yang dialami oleh SYAHMIE BIN SYAFIE,harga pun sama rm294 termasuk 1 barang free,Goji cream..pembalut botol tu,tulisan dari vietnam.

        Mr’Azham zanal,ada ka barangan ini boleh di gunakan atau pun tidak

  2. Welson Justin

    bulan lalu saya telah membelinya dgn harga rm138 sebotol 30 capsul dan dlm masa 1 minggu,brg dah dapat melalui pos laju..bila melihat brg itu tanpa kotak saya merasa was2,sepertinya barang tiruan….bila saya mencubanya ….aduhai….apa pn tak,kesan sikit pn tak ada celaka punya manusia penipu….

  3. Saya baru dpt semalam kotak coklat ada 3 botol dlm dan 1 gel harga RM 294. Bila baca komen kt atas saya rasa spt dah terkena juga la.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Open Chat
1
Pertanyaan / COD
Hai apa kabar. Saya Azham. Ingin bertanya atau order cara COD? Jika ya, sila klik "Open Chat" untuk memulakan perbualan Whatsapp.