Cara Guna Hammer Of Thor Untuk Besarkan Zakar

Cari cara guna hammer of thor? Jika ya anda dah berada ditempat yang betul. Cara pakai hammer of thor ni kami di Segak Menawan akan kongsikan cara sebenar anda mendapat pembesaran zakar seperti yang diiklankan.

Apakah Hammer Of Thor?

Hammer of Thor adalah suppliment untuk lelaki yang digunakan untuk tujuan berikut:

  • Besarkan Zakar
  • Panjangkan Zakar
  • Tahan Lama
  • Bertenaga / Berstamina
  • Tingkatkan Libido
  • Elak Berlaku Ejakulasi Pra-matang
  • Deraskan Pancutan Mani
  • Tambah Banyak Air Mani

Wow jika dilihat, hammer of thor memang mempunyai banyak kegunaannya, namun antara perkara yang sering diperhatikan pengguna adalah keberkesanan hammer of thor besarkan zakar.

Secara amnya, jika anda mengikuti apa saranan kami disini tentang cara guna hammer of thor untuk besarkan zakar, anda akan dapat semua perkara diatas secara konsistan.

Ini kerana untuk nak besarkan zakar, ia ambil masa yang paling lama. Jadi disiplin adalah diperlukan supaya perkara ini menjadi kenyataan.

Cara Guna Hammer Of Thor Untuk Besarkan Zakar

Seperti saya nyatakan disiplin anda diperlukan untuk nak dapat semua kebaikan hammer thor capsule ni. Maksud saya begini. Katakan anda ingin mendapat tahan lama.

Anda hanya perlu makan hammer of thor 2 jam sebelum bersama. Selang 2 hari lagi anda nak bersama, anda makan lagi 1 biji. Itu adalah yang biasa dilakukan.

Akan tetapi cara ini dipanggil cara tiada disiplin kerana mengambil kapsul hammer thor semasa perlu sahaja. Katakan bersama seminggu sekali, makna sebiji seminggu. Cara ni anda cuma dapat atasi masalah tahan lama semasa diperlukan, tetapi bukan setiap masa.

Cara ini juga, masalah tahan lama dan susah nak keraskan zakar takkan hilang.

Bagaimana cara yang berdisiplin?

Cara yang kami ajar dalam kedai ubat kuat kami adalah dengan mengambil hammer of thor setiap hari. Untuk nak besarkan zakar, hammer thor perlu diambil setiap hari.

Waktu Pengambilan Hammer Of Thor

Waktu pengambilan hammer of thor adalah waktu pagi. Boleh diambil semasa perut kosong atau bagi yang tak tahan, boleh ambil setengah jam selepas sarapan. Jumlah kapsul hammer of thor adalah 30 biji. Jadi sehari cuma sebiji sahaja.

Anda kena amalkan 1 waktu sahaja, sama ada sebelum sarapan atau selepas sarapan. Dan mesti ambil waktu yang sama setiap hari. Jangan skip, jangan kejap malam. Kejap tengah hari. Buat kerja tak konsistan, hasilnya pun tak konsistan.

Kenapa Perlu Guna Hammer Of Thor Waktu Pagi Sahaja?

Ini kerana bagi kebanyakkan orang, waktu siang adalah waktu untuk kerja dan malam untuk berehat. Kapsul hammer ni dia memberikan tenaga. Nanti jika makan malam, anda tak boleh tidur malam pula kerana limpahan tenaga yang membuak.

Satu lagi apabila anda memakan hammer of thor capsule, ia akan aktifkan urat pada kaki yang bersambung pada tapak zakar. Pada masa yang sama, kaki anda diperlukan untuk percepatkan kesannya.

Belah siang, kaki anda banyak digunakan untuk berjalan. Berbanding malam dah tak aktif, banyak duduk dan berehat. Bila banyak duduk, urat pun tak aktif dan pembesaran lambat berlaku. Sebab itu kena guna hammer of thor siang kerana penggunaan kaki anda lebih banyak untuk merangsang urat kaki.

Proses Besarkan Zakar Oleh Hammer Of Thor

Urat di kaki yang bersambung pada tapak zakar adalah satu part. Ada beberapa bahagian lagi yang terlibat dalam nak besarkan zakar.

Minggu Pertama – Badan anda akan melalui proses detox terlebih dahulu. Banyakkan minum air masak (air putih) supaya kekotoran dalam badan dapat dikeluarkan. Ini adalah fungsi yang terdapat dalam herba maca dalam hammer thor capsule.

Ia beri tenaga dan kekuatan, masa sama mengeluarkan benda kotor yang berkumpul di hati, hempedu, salur darah. Itu memang sifatnya herba maca. Bila banyak minum air masak, toksik ini akan segera dapat dikeluarkan dari badan melalui air kencing.

Untuk masalah tahan lama dan susah keraskan zakar yang kronik, dalam minggu pertama zakar anda akan mudah keras dan mendapat tahan lama serta merta. Akan tetapi ianya beransur – ansur. Contohnya anda mendapat penambahan masa bersama antara 5 minit ke 10 minit.

Minggu Ke Dua – Bagi mereka yang selama ini amalkan air masak, mereka mudah mendapat kesan baik sesuatu produk. Biasanya ada yang laporkan mereka lihat zakar mereka membesar, ya perkara ini benar sama sekali.

Dulu – dulu masa penulis cuba hammer of thor ni, memang hairan macam mana tanpa berbuat apa – apa, zakar kita membesar sendiri. Lain la macam urut atau pam zakar yang memang ada “action” yang dilakukan supaya zakar membesar. Memang lain macam cara guna hammer of thor untuk tujuan besarkan zakar ni.

Itulah kelebihan kapsul hammer thor ni, tanpa buat rutin – rutin yang memenatkan, susah nak dapat privacy tapi masih dapat besarkan zakar dengan berkesan.

Oh ye, bagi yang kurang minum air masak, dan menyukai air manis; anda masih akan mendapat pembesaran zakar. Akan tetapi perkara ini berlaku dalam minggu ke 3 atau ke 4.

Dalam minggu kedua anda makan hammer thor capsule ni, anda biasanya dah boleh tahan lama antara 20 minit ke 30 minit. Manakala pancutan air mani lebih banyak dan deras. Memancut – mancutlah.

Minggu Ke Tiga – Biasanya zakar dah mulai membesar sedikit bagi kebanyakkan orang. Untuk tahan lama should be no problem at this time. Tahan lama sampai sejam pun ada dilaporkan oleh pelanggan kami.

Minggu Ke Empat – Anda akan lihat penambahan ukur lilit zakar antara 5mm ke 1cm. Begitu juga dengan kepanjangan. Jika anda dapat kurang 5mm masa tegang, ini bermakna badan anda jenis lambat.

Cara untuk cepatkan boleh banyakkan minum air masak. Nak advanced lagi, gunakan apa – apa jenis Teh Kurus yang boleh dibeli di farmasi. Teh kurus ni kegunaannya adalah untuk cuci kerak najis yang melekat pada permukaan usus, punca herba hammer of thor tidak dapat diserap sepenuhnya.

Dah Faham Ke Ni?

Itu adalah cara tindakan yang dilakukan oleh hammer of thor italy. Nampak tak bezanya jika anda makan semasa perlu sahaja? Jika anda ambil masa perlu sahaja anda tidak akan dapat tahan lama semasa stok ubat kuat anda dah habis.

Anda tidak akan dapat penambahan air mani dan juga tidak dapat pembesaran zakar kerana tidak konsistan. Berbanding jika ambil setiap hari, anda akan dapat semua kesan baik diatas.

Bagi yang ada masalah tahan lama, biasanya lepas sebotol anda dah boleh tahan lama tanpa bergantung dengan ubat kuat. Bagi yang ingin besar dan panjangkan zakar, nampaknya 5mm ke 1cm sebulan belum mencukupi.

Perlu teruskan rutin untuk dapatkan zakar yang padat, padu, berisi, panjang dan besar. Saranan guna sehingga 3 botol bagi yang nak besar dan panjangkan zakar.

Terdapat cara untuk percepatkan panjang dan besarkan zakar menggunakan hammer of thor, anda boleh baca pada link berikut.

Jom Beli : Hammer Of Thor
Jom Baca : Cara Besarkan Zakar
Jom Semak : Cara Kenalpasti Hammer Of Thor Original Dan Tiruan

 

Tips ketiga tu wajib anda baca jika anda bercadang nak dapatkan hammer of thor. Sebabnya detail dan kebaikan hammer of thor yang saya kongsi diatas menggunakan hammer of thor original dari italy. Bukan dari india, usa dan sebagainya. Itu semua tiruan.

Jika anda ada sebarang pertanyaan, sila lemparkan pertanyaan anda pada ruangan komen. Kami akan reply dan bantu leraikan kekusutan anda tentang produk hammer of thor original.

Itu adalah sedikit sebanyak perkara tentang cara pakai hammer of thor. Ingat ya cara guna hammer of thor untuk besarkan zakar yang ditulis ni hanya pada produk original. Jom dapatkan hammer thor dari kami hari ini.

 

 

8 thoughts on “Cara Guna Hammer Of Thor Untuk Besarkan Zakar”

  1. Bagi lelaki ii yg pernah / selalu beronani… Kemudian dia berhenti… Adakah dia boleh menggunakan H.O.T untuk memulihkan kembali zakar mereka?

  2. Salam bos.. bolehkah sy menggunakan H.O.T pada waktu yg sama sy berurut menggunakan minyak lintah gunung tradisi.

    1. Btw urutan dia kacau masa kita makan apa2 produk makan untuk besarkan zakar.
      Yang saya suggest makan selama 3 minggu dulu tanpa urut. Biasanya lepas 3 minggu
      isi zakar start besar sedikit, waktu tu baru urut. Pada hari ke 20-30 urut hari2.

      Nanti isi yang membesar jadi panjang boleh dapat 2cm ke 1 inci (2.5cm)

      Apa yang berlaku adalah kita alihkan isi yang membesar jadi panjang.

      Kalau setiap hari urut saya tak suggest.

      Pada botol kedua ulang proses yang sama iaitu makan dulu 3 minggu
      10 hari terakhir baru urut. ulang proses ni sampai dapat panjang yang
      diingini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top