Cara Besarkan Zakar Petua, Tips & Pantang Larang

Cara besarkan zakar yang dikongsikan ini adalah cara untuk cepatkan pembesaran zakar menggunakan produk – produk kapsul makan yang dijual di Kedai Ubat Kuat kami. Kami dapati kesemua produk besarkan zakar yang jenis makan hanya memberikan penambahan besar dan panjang sekitar 5mm ke 1cm sahaja.

Kesemua produk besarkan zakar ini adalah original dan berkesan, cuma kesannya agak lambat dan perlu ambil banyak botol. No wonder dalam laman web official mereka biasanya menjual suppliment seperti ini untuk kegunaan 3 bulan hingga 12 bulan.

Untuk pengetahuan, kedai online kami ada menjual produk seperti Hammer Of Thor, Vimax Canada, Bazooka Pills USA dan Sizegenix Extreme yang merupakan produk besarkan zakar jenis kapsul. Dan cara besarkan zakar yang akan di ajar sangat sesuai diamalkan bersama setiap produk diatas.

Cara Besarkan Zakar Dengan Produk Dan Urutan Zakar

Okey pertama sekali ingin kami nyatakan yang kami sebagai penjual bertanggungjawab penuh diatas kesan baik atau buruk yang pelanggan dapat. Jadi artikel – artikel yang ditulis ini bertujuan untuk beri kefahaman kepada anda semua tentang kaedah yang betul untuk mendapat kesan paling baik.

Dengan adanya guide – guide ini kefahaman anda akan lebih baik dan dapat capai apa yang diingini.

Dalam tajuk diatas admin nyatakan cara besarkan zakar dengan produk dan urutan zakar, ini bermakna perlu guna 2 produk serentak. Memang produk besarkan zakar diatas sudah berkesan dan mencukupi.

Tetapi hasilnya lambat, 5mm ke 1cm sebulan. Harga produk pula anggaran rm200 sebotol, maknanya berapa ribu nak habiskan untuk dapatkan 1 inci (2.5cm)? RM1000.

Jadi cara yang di ajar ni lebih praktikal dan cepat dapat kesannya. Untuk pengetahuan pembaca, kami sendiri telah mencuba produk – produk diatas dan apa yang dikongsikan adalah apa yang kami alami.

Pada tahun 2013, admin mula berniaga produk – produk lelaki seperti ini setelah rakan admin tinggal serumah dengan bos vimax untuk seluruh asia tenggara. Rakan adminlah yang membuka pintu perniagaan ini.

Admin dapati permintaan vimax masa tu sangat tinggi. Masa tu seminggu lebih 100 botol. Dan pernah mencecah 2000 botol sebulan. Masa ni yang ada dalam pasaran adalah vimax sahaja sebagai pil besarkan zakar.

Tahun 2014 bazooka masuk, 2015 hammer of thor pula. Sizegenix baru sekitar tahun 2017. Itu adalah sedikit mukadimah tentang bagaimana kami terlibat dalam perniagaan ini.

Cara Panjangkan Zakar Guna Vimax Dan Semua Produk Diatas

Produk pertama yang dicuba admin adalah vimax. Terus terang admin beritahu yang zakar masa tu tersangat kecil iaitu 2.5 inci sahaja, sekitar 6cm sahaja panjangnya. Macam kote budak.

So masa ini admin beli 2 botol, kemudian rakan serumah nak juga, so dia ambil sebotol. Kawan yang cari info diinternet tentang cara cepat besarkan zakar. Dan cara besarkan zakar sebenar adalah menggabungkan makan vimax dan urut dengan minyak lintah.

Masa tu lebih kurang 3 minggu makan, zakar mulai nampak besar sedikit walaupun tidak tegang. Masa inilah kawan beritahu ada cara nak cepatkan, dia baca dalam forum oversea.

Caranya dengan urut zakar setelah 3 minggu makan vimax atau mana – mana produk diatas. So admin pun hubungi member untuk dapatkan stok lagi 2 botol vimax dan 2 botol minyak lintah.

Makan vimax selama 3 minggu, apabila zakar membesar, kita urut zakar menggunakan teknik jelqing iaitu kaedah “alihkan isi zakar dari menggemuk kepada memanjang“.

Itu adalah istilah yang admin guna untuk mudahkan orang faham.

Sebagai contoh, apabila anda makan vimax sahaja tanpa urut. Zakar akan membesar dan memanjang sekata. Jika dapat 1cm panjang, ukur lilit pun biasanya lebih kurang sama.

Bila admin urut, nanti zakar akan kurus semula, tetapi isi yang sebelum ini membesar akan di alihkan menjadi panjang.

Dulu admin tak tahu, pada bulan kedua tu admin makan dan urut. Sebenarnya tidak perlu urut hari – hari. Kena makan selama 3 minggu, isi zakar membesar lagi, dan urut untuk bagi cepat panjang. Urut 10 hari terakhir makan vimax. Ini cara sebenar. Jadi pada botol kedua tu tak berapa menjadi.

Botol ketiga admin makan vimax, admin buat seperti bulan pertama. Dan hasilnya sama seperti bulan pertama iaitu 1 inci sebulan.

Bulan kedua tak berapa jadi kerana ia mengganggu isi yang dibina oleh vimax.

Bagaimana Vimax Bina Isi?

Permukaan zakar lelaki mempunyai banyak urat dan salur darah yang halus. Apabila zakar menegang salur darah ini akan dipenuhi darah. Tindakan vimax adalah dengan kembang dan tambah isi pada salur darah supaya ia lebih tebal dan besar.

Prosesnya ia akan bina isi, padatkan zakar dan akhirnya isi tersebut akan membesar. Jangan kacau, jangan urut, pam dan sebagainya kerana ia mengganggu proses pembesaran yang sikit dan slow tu.

Itu adalah pantangnya. Sebab itu dalam bulan kedua tak berapa jadi kerana admin pergi urut setiap hari. Minyak urut zakar tu pula perlulah yang memang berkesan besarkan zakar.

Contoh minyak lintah, minyak belacak dan minyak dhab. Ini semua adalah minyak yang bagus untuk zakar.

Hasil selepas 4 bulan amalkan seperti berikut

Bulan 1 – 2.5cm

Bulan 2 – 1cm

Bulan 3 – 2.5cm

Bulan 4 – 2.5cm

Total dalam masa 4 bulan adalah 8.5cm.

Panjang asal adalah 6cm + 8.5cm total adalah 14.5cm.

Admin memang teruja gila bila kaedah yang dipelajari berikan hasil memberangsangkan. Hampir 6 inci panjang zakar.

Cara Besarkan Zakar

Namun admin belum berpuas hati kerana setiap kali zakar menggemuk, isinya di alihkan menjadi panjang. Maknanya zakar masih kecil lagi.

Zakar masih lagi membesar dalam 4 bulan makan, tetapi banyak dah dialihkan jadi panjang.

Lepas 4 bulan tu, cuti puasa dan raya admin tidak guna apa – apa produk. Tapi lepas raya, admin mula gunakan bazooka kerana masa tu stok bazooka baru masuk.

Bos bagi free review unit. Admin makan dan dapati bazooka ni kuat sikit berbanding vimax. Vimax herbanya lembut. Kote tak mencanak tak tentu pasal.

Bazooka pula based dia tongkat ali dan maca. Admin pula masa ni bujang lagi. Awek pun takde sebab masa zakar kecil memang dah decide xmo kahwin.

Tapi takdir Allah mendahului perancangan. Pada tahun 2016 admin melangsungkan perkahwinan. Kini pada tahun 2020 admin dah ada seorang anak perempuan berusia 2 tahun setengah.

Berbalik pada bazooka, admin makan 1 botol tetapi dihabiskan dalam 2 bulan. Kerana isinya ada 60 biji dan stoknya kuat. Untuk info hammer of thor dan sizegenix juga mempunyai kesan kuat dan sesuai untuk orang berkahwin.

Untuk orang bujang, guna vimax dah cukup. Dalam 2 bulan makan bazooka, pembesaran zakar tetap berlaku dan admin tidak urut pada 10 hari terakhir. Sebaliknya cuma urut zakar seminggu sekali.

Urut pun dalam 1-2 minit sahaja kerana tak berniat nak alihkan isi zakar tu. Cuma nak bagi ia lebih kembang kerana minyak lintah ada fungsi ini.

Dalam 2 bulan kesan besar sama je seperti makan vimax, ia membesar sekata. Admin dapat 17mm penambahan ukur lilit dengan bazooka usa.

Lepas dari tu admin berhenti makan produk. Setahun setengah lepas itu admin berkahwin. Saiz zakar 6 inci masih sama sampai sekarang. Ini bermakna penggunaan produk makan memang berkesan besarkan zakar dan hasilnya kekal.

Dalam 6 bulan keseluruhan, admin makan 4 botol vimax untuk 4 bulan dan 1 botol bazooka yang dihabiskan dalam 2 bulan. Dan hasilnya alhamdulillah sangat baik.

Dari tiada perancangan nak kahwin sebab kote kecik, bertukar kepada mula sertai laman cari jodoh. Akhirnya bertemu jodoh dengan seorang guru tadika yang kini isteri admin.

So jika zakar anda kecil, berusahalah. Pasti ada jalannya.

Itu adalah cara besarkan zakar yang telah di trial dan error sendiri. Proses error ni buang masa, tapi kalau tak buat salah, mana nak tahu kita bersalahkan. Dah rasa bersalah barulah kita akan paksa diri cari jalan keluar.

Pada yang nak belajar cara urutan jelqing, boleh semak link dibawah.

Jom Dapatkan : Hammer Of Thor, Vimax Canada, Bazooka Pills USA dan Sizegenix Extreme
Jom Baca : Cara Urut Zakar

Itu adalah serba sedikit pengalaman admin dalam nak survive dengan kehidupan sendiri. Nak rasa disayangi, nak ada pasangan hidup. Kalau bagi lelaki berkahwin, jom upgrade senjata anda.

Kadang – kala bila dah lama berkahwin, rumah tangga jadi hambar. Dengan mencipta kelainan dari segi perfomance, stamina dan zakar yang lebih besar, pasti akan mengembalikan keceriaan hidup berumah tangga.

Diharap tips cara besarkan zakar ini dapat beri anda idea tentang cara besarkan zakar dengan bijak dan menjimatkan poket. Jangan lupa komen dibawah segala pertanyaan anda.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top