Black Friday Offer Blog Segak Menawan

Bagi yang tertanya – tanya apakah promosi terbaru black friday, ini berita baik kerana pihak kami bercadang mengadakan promosi black friday yang dipanjangkan tempohnya.

Untuk pengetahuan promosi ini hanya valid untuk pembelian online didalam website sahaja. Jika anda bertanya melalui whatsapp, saya akan berikan harga normal tanpa diskaun. So kalau nak diskaun kena beli online.

Apakah Black Friday Offer

Black Friday adalah acara tahunan untuk para penjual online menghargai para pelanggan dengan berikan diskaun pada semua produk mereka. Ia acara super sale yang ditunggu setiap tahun.

Acara ini jatuh pada jumaat terakhir dalam bulan 11 (Nov). Ia dipanjangkan hingga Cyber Monday iaitu promo sehingga hari isnin.

Tahun ini promosi black friday akan jatuh pada 27-11-2020.

Namun untuk website segakmenawan, kami lanjutkan promosi ini sehingga ahad berikutnya iaitu 6-12-2020.

Berikut Senarai Produk Yang Mempunyai Diskaun

Oleh kerana kami dah buang kos produk yang banyak, jadi kami tidak dapat nak arrange penghantaran secara cod. Ini kerana bergantung kawasan, saya membayar terendah rm20 hingga rm30 bagi satu lokasi cod.

Penghantaran akan dilakukan dengan Pos Laju, DHL Express dan J&T Express. Ikut lokasi anda. Kalau sabah sarawak paling laju J&T, tapi untuk order hammer of thor, HQ dia yang hantar dan mereka guna DHL ke SS.

Disebabkan covid19, pos malaysia dia klia telah ditukar kepada penghantaran dengan kapal laut. Masa penghantaran jadi lebih lambat jika guna pos laju.

Disemenanjung pos laju paling cepat dan berhemah.

Diskaun Lain

 

3% Cashback

 

Belian dalam website ni akan dapat 3% cash back dalam bentuk wallet. Dia tiada expired dan anda boleh gunakan untuk belian seterusnya. Jika anda dah pernah beli, cuma perlu login di My Account dan anda akan lihat wallet anda.

Setiap kali beli duit wallet akan ditolak dahulu, jadi harga yang dibayar akan berkurangan. Lepas tu dari total harga produk, anda akan dapat lagi 3% cashback. Begitulah seterusnya.

Signup Bonus RM5

 

Bagi yang 1st time beli dari website ini, sila klik kotak “create account” masa checkout nanti. System akan createkan account dan anda akan dapat RM5 signup bonus. Jika anda tak klik kotak create account ni, belian anda jadi “Guest Checkout” dan anda tidak akan dapat cashback dan tiada sign up bonus.

Password system kami akan createkan dan akan dihantar ke email anda.

Bagi yang belum ada account, masa anda place order akan berlaku 2 perkara. Pertama proses create account dan anda akan terima email rm5 telah di kreditkan ke wallet anda. Kemudian proses submit bayaran akan berlaku.

Contoh Transaksi Pelanggan

 

Oleh kerana wallet akan digunakan dahulu. Jumlah yang perlu dibayar jadi berkurang RM5 dari sepatutnya.

Jadinya bagi yang 1st time beli, walaupun anda belum ada diskaun dari cashback, tetapi anda masih dapat diskaun dari signup bonus.

Promosi Black Friday ini cuma berlaku setahun sekali, jika anda memang berniat dapatkan produk kami yang semestinya semua produk original, jangan lupa dapatkan diskaun besar – besaran ini.

Link belian hanya dari link khas diatas sahaja. Jika anda beli dari frontpage website, itu semua tiada diskaun. Jadi pastikan anda buat pilihan yang tepat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top